«Дзесяць крокаў да прафесійнай журналістыкі». Курс павышэння кваліфікацыі (па 29 чэрвеня)

«Дзесяць крокаў да прафесійнай журналістыкі». Курс павышэння кваліфікацыі (па 29 чэрвеня)

Шаноўныя калегі! ГА “БАЖ” і Еўрапейскі вяшчальны саюз (European Broadcasting Union) прапануюць Вам курс павышэння журналісцкай кваліфікацыі «Дзесяць крокаў да прафесійнай журналістыкі».

Курс пройдзе ўвосень гэтага года, пачынаючы з верасня, у некалькі сесій і будзе складацца з дзесяці двухдзённых трэнінгаў.  

Кожная трэнінгавая сесія будзе ўключаць некалькіх частак.

Тэмы складовых частак:

1. Прававыя асновы журналістыкі;

2. Пошук інфармацыі. Метад расследавання;

3. Фотарэпартаж;

4. Слова на экране. Пісьмовы, закадравы і сінхронны тэкст;

5. Радыёжурналістыка. Аўдыёфайлы для мультымедыяў;

6. Інтэрв’ю. Найлепшыя практыкі;

7. Мультымедыйная журналістыка ў інтэрнэце;

8. Сацыяльная журналістыка. Этычныя стандарты, жанры і аўтарскія метады;

9. Журналістыка дадзеных (Data journalism);

10. Асновы прафесійных відэаздымкаў.

Трэнінгі будуць праводзіць БЕЛАРУСКІЯ прафесіяналы, эксперты і трэнеры ГА “БАЖ”. Курс максімальна адаптаваны для працы ў беларускіх рэаліях. Колькасць месцаў абмежаваная.

Умова ўдзелу – сумоўе пасля дасылкі кароткага CV.

Сумоўе пройдзе ў МІНСКУ ў офісе ГА “БАЖ” у наступны чацвер, 30 ЧЭРВЕНЯ. Добра абгрунтаваная матывацыя ўдзелу ў курсе будзе мець перавагу над прафесійным досведам. Тым не менш, ён вітаецца.

Дасылайце вашы CV па 29 чэрвеня на адрас janczuk@baj.by, пазначыўшы кантактны тэлефон – для сувязі з вамі і прызначэння дакладнага часу праходжання сумоўя.

Падзяліцца:

27 чэрвеня 2016 года
Перадрук матэрыялаў press-club.pro магчымы толькі з дазволу рэдакцыі. Падрабязней...
Press Club BelarusМагчымасцiАрхiў«Дзесяць крокаў да прафесійнай журналістыкі». Курс павышэння кваліфікацыі (па 29 чэрвеня)

Падпішыся на нашу медыйную рассылку!

Кожны тыдзень атрымлівай на пошту: якасныя магчымасці (гранты, вакансіі, конкурсы, стыпендыі), анонсы івэнтаў (лекцыі, дыскусіі, прэзентацыі, прэс-канферэнцыі) і карысны кантэнт

Падпісваючыся на рассылку, вы згаджаецеся з Палітыкай канфідэнцыйнасці
Мы выкарыстоўваем файлы cookies. Правілы канфідэнцыйнасці
Прыняць